امروزه محصولات کشاورزی نقش مهمی در زندگی بشر ایفا میکنند. یکی از روشهای برای بالا بردن کیفیت محصولات کشاورزی پایش فنولوژی محصولات کشاورزی با استفاده از فناوریهای نو مانند سنجش از دور و اطلاعاتی مانند دادههای رادار روزنه مجازی است. در این تحقیق به بازیابی مراحل فنولوژی محصولات کشاورزی با استفاده از امضاهای پلاریزاسیون رایج و درجه پلاریزاسیون میپردازد. درجه پلاریزاسیون یکی از پارامترهای اصلی پراکنش موج در استخراج پارامترهای دوران ثابت محسوب میشود. این تحقیق نشان میدهد که اطلاعات بدست آمده از امضاهای رایج میتواند به عنوان اطلاعات تکمیلی برای بازیابی مراحل فنولوژی با استفاده از امضای درجه پلاریزاسیون به کار گرفته شود. در این روش از امضاهای پلاریمتریک و شباهت بین آنها استفاده میشود. ابتدا امضای به صورت تصادفی به عنوان امضای مرجع برای هر یک از مراحل فنولوژی محصول انتخاب میشود. سپس با استفاده از روشهای بررسی شباهت، شباهت بین امضای مرجع و سایر امضای پلاریمتریک به دست آمده برای منطقه مورد مطالعه به دست میآید. در نهایت با آنالیز نتایج به دست آمده فنولوژی محصول به دست میآید. دادههای مورد بررسی در این تحقیق برای یک دوره زمانی در زاویهی فرودهای و گذرهای مختلف از تصاویر پلاریمتریک رادست2 منطقه Barrax برای محصولات پیاز، جو و جو دوسر است. استفاده از تصاویر در زاویهی فرودها و گذرهای مختلف باعث ایجاد یه پایگاه داده مناسب برای بررسی فنولوژی محصول میشود. نتایج مناسب بودن امضای درجه پلاریزاسیون برای بازیابی فنولوژی محصول، دقت میانگین 63 درصد، و مستقل بودن این امضا از زاویهی فرود و وابستگی به ویژگی فیزیکی محصول مورد بررسی را نشان میدهد. همچنین نتایج نشان میدهد که معیارهای شباهت براساس ویژگیهای هندسی امضاهای پلاریزاسیون میتواند اطلاعات با ارزشی از محصولات مانند محصول جو، در اختیار قرار دهد.